E, TO BI BILA BOMBA: Murinjo preuzima Brazil?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 18:11

E, TO BI BILA BOMBA: Murinjo preuzima Brazil?

Sve je moguće...

Trener Rome Žoze Murinjo jedan je od najozbiljnijih kandidata za novog selektora brazilske fudbalske reprezentacije, prenosi Atletik.

Brazil je trenutno bez selektora, pošto je Tite podneo ostavku krajem prošle godine posle eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Brazilska fudbalska konfederacija (CBF) je u potrazi za novim selektorom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a prvi na listi želja bio je trener Reala Karlo Anćeloti. Međutim, italijanski stručnjak ima ugovor sa Realom do kraja naredne sezone.

Atletik prenosi da je zbog toga u prvom planu Murinjo, koji je zanimljiv rukovodstvu CBF-a zbog "istorije osvajanja trofeja, harizme i poznavanja portugalskog jezika".

Murinjo ima ugovor sa Romom do juna naredne godine, a angažman portugalskog stručnjaka bi zbog toga bio veliki problem za čelnike CBF.

Kao potencijalni kandidati za novog selektora Brazila pominju se i trener Fenerbahčea Žorž Žesus, prvi stručnjak Fluminensea Fernando Diniz i šef stručnog štaba Palmeirasa Abel Fereira.

​​​​​BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kaludija Romani, navijačica Milana
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.