Džo Kol potpisao za Aston Vilu

Izvor: Beta, 10.Jun.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džo Kol potpisao za Aston Vilu

BEOGRAD, 10. juna 2014. (Beta) - Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Džo Kol potpisao je u utorak dvogodišnji ugovor sa Aston Vilom.

Kol (32), koji je odigrao 56 utakmica za reprezentaciju Engleske i postigao 10 golova, u Aston Vilu je došao kao slobodan igrač, pošto je u maju, po isteku ugovora, napustio Vest Hem.

"Ovo je veliki klub koji može da napreduje. Srećan sam jer sam imao veoma dobru karijeru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << ali još mnogo toga želim da postignem", rekao je Kol, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Kol, koji je igrao i za Čelsi, Liverpul i na pozajmici u Lilu, drugi je igrač koji je ovog leta došao na Vila park, nakon što je Filip Senderos kao slobodan igrač prešao iz Valensije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.