Džentlmen Klop: Bili smo konfuzni i izgubljeni! Kriv sam!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džentlmen Klop: Bili smo konfuzni i izgubljeni! Kriv sam!

„Ovo iskustvo će nam pomoći u budućnosti“, poručio menadžer Liverpula

Mogao je da okrivi sudije, ali- nije. Mogao je da svali krivicu na igrače, ali-nije. Pokazao je menadžer Liverpula Jirgen Klop da je fudbalski džentlemn prvog reda.

Preuzeo je odgovornost za havariju u drugom poluvremenu, ali govorio o traumatičnom iskustvu koje Redsima može da pomogne u bližoj budućnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
„Izgubili smo veru. A za to sam ja odgovoran. Ne mogu da budem zadovoljan, ali moramo iz ovoga da izvučemo pouke. Ovo iskustvo moramo da iskoristimo“, rekao je Klop.

Liverpul se raspao posle izjednačujućeg pogotka Gameira. Nije bilo više tempa, nije bilo žara u očima igrača slavnog engleskog kluba.

„Prvi gol nije problem, problem je ono što se dogodilo posle prvog gola. Izgubili smo kompas, izgubili smo veru u naš način igre.  Izugbili smo stil i postali konfuzni, izgubljeni u odbrani. Naš pristup nije bio odgovarajući. Na ovim događajima moramo da gradimo neke poteze u budućnosti. Ovo je frustrirajuće i tužno, ali verujem da će sve ovo da posluži za naše bolje sutra“.

Na kraju je džentlmenski poručio.

„Preuzimem odgovornost i to sam rekao igračima. Nema kritike, samo pogled unapred“.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.