Džejms bankrotirao, na aukciji prodaje najdraže dresove

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms bankrotirao, na aukciji prodaje najdraže dresove

Bivši engleski golman Dejvid Džejms, koji je proglasio bankrot, odlučio je da na aukciji proda sve fudbalske suvenire koje je sakupio tokom bogate klarijere.

Džejms koji je branio za Liverpul, Aston Vilu, Ves Hem, Mančester Siti i Portsmut bankrotirao je u maju. Među 150 predmeta koji će biti prodavani preko aukcijske kuće Hilko, nalaze se šortsevi, dresovi i fudbalske lopte.

Četrdesetčetvorogodišnji Džejms je 55 puta igrao za englesku reprezentaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a sada je golman i menadžer u indijskom superligašu Kerala Blasters. Nadmetanje za Džejmsovu imovinu obaviće se od 6. do 16. novembra. Kako prenosi BBC, šortsevi će se prodavati po ceni od 30 do 50 funti po komadu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.