Džajić o novom stadionu: Obećavam da će reprezentacija uskoro igrati ovde

Izvor: B92, 19.Nov.2023, 14:59

Džajić o novom stadionu: Obećavam da će reprezentacija uskoro igrati ovde

Fudbalski stadion "Kraljevica" u Zaječaru je svečano otvoren, a predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić se obratio povodom te prilike.

Džajić je rekao da je u pitanju velelepan sportski objekat na kojem će, kako je obećao, uskoro igrati i reprezentacija Srbije.

"Imam veliko zadovoljstvo i čast da prisustvujem otvaranju ovog velelepnog stadiona. Želim da pozdravim predsednika Srbije Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučića, prvog čoveka Evropske fudbalske unije Aleksandera Čeferina i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika kao i sve ostale drage goste. Drago mi je što ste se okupili ovde u ovako velikom broju. Greh bi bio da na ovako velelepnom stadionu ne igraju najveći klubovi sa prostora bivše Jugoslavije", rekao je Džajić.

On je izrazio nadu da će zaječarski klub Timok 1919 napredovati iz ranga u rang da bi mogao ovde da ugosti najbolje klubove iz Srbije i regiona.

"Što se tiče državnog tima, obećavam da će reprezentacija igrati uskoro na ovom stadionu", rekao je Džajić na otvaranju stadiona.

Ranije je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom obraćanja medijima najavio da će Srbija sledeće godine odigrati jednu prijateljsku utakmicu na novootvorenom stadionu "Kraljevica" u Zaječaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.