Džajić: Ako su Slobodini argumenti tačni neka se ukine fudbal!

Izvor: Press, 09.Maj.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Ako su Slobodini argumenti tačni neka se ukine fudbal!

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić svestan je da njegov tim u subotu od 17.30 u Užicu bije verovatno presudnu bitku kada je u pitanju šampionska titula.
Slobodini čelnici su prethodnih dana izneli žestoke optužbe na račun regularnosti takmičenja, a razmišljalo se čak i o istupanju iz Jelen Superlige.
"Ne sviđa mi se trenutak u kojem se podiže tenzija i to baš pred naš dolazak, a vidim da pričaju da je i ranije bilo odluka na štetu Slobode. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << imaju prave argumente oko neregularnosti i ako je to tako onda neka se ukine fudbal. Znam šta imam da kažem na mnoge teme, ali će one doći na red kada se završi šampionat", rekao je Džajić za Sport.
Crveno-beli poručuju da će nastaviti da gledaju samo u svoje dvorište.
"Bez obzira na to što mnogi smatraju da Slobodina predigra nije na mestu lično ne razmišljam u tom pravcu. Nikada nisam pomislio na to da se vodi zavera i možda neke zakulisne radnje kada je u pitanju Crvena zvezda. Polemike nam nisu potrebne već da sa mnogo elana i energije odigramo utamicu."
Koncentracija ekipe se drži na maksimalnom nivou, u tome stručnom štabu Slaviše Stojanovića pomaže i sam predsednik, koji dobro zna kako se motiviše ekipa.
"Neka me neko ne protumači progrešno, mi nemamo strah nego dozu opreza i hoću da budemo Zvezda kao mnogo puta tokom ove sezone kada smo uspevali da upišemo seriju pobeda. Za mene Sloboda ima potencijal, a u specifičnoj atmosferi na svom terenu mogu da budu nezgodni. Zato nema mesta opuštanju od prvog do poslednjeg minuta."
Za dalje planove ima vremena...
"Dalji planovi su u fioci i nema otvaranja novih poteza, pošto posle 18. maja ima dovoljno vremena", poručuje Džajić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.