Džabe transfer, Juventus zainteresovan!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2020, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džabe" transfer, Juventus zainteresovan!

"Stara dama" nastavlja oprobanim receptom.

Fudbalske lige širom Evrope su u neizvesnosti.

Korona pandemija uzima maha, datumi nastavka takmičenja se iz dana u dan pomeraju. Englezi su u prvom mahu mislili da će se PL nastaviti po početku aprila da bi danas taj dogovor odložili za kraj istog meseca.

Velika je mogućnost da ćemo najbolji fudbal gledati i tokom leta, mnogim igračima će ugovori isteći krajem juna. Jedan od takvih je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Vilijan, igrač Čelsija je potvrdio da će ostati sa svojim klubom i po isteku ugovora makar dok se sezona i zvanično ne završi.

Pojedini mediji tvrde da će "džabe" igrača dovesti Juventus koji ne propušta ovakve prilike.

Brazilac ima 31 godinu, neizvesno je da će mu "plavci" ponuditi produžetak. Podsetimo, "bjankoneri" su tokom leta po istom receptu doveli Remzija iz Arsenala i Rabioa iz PSŽ-a.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.