Dvojica fudbalera Fulama zaražena koronavirusom

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 19:37

Dvojica fudbalera Fulama zaražena koronavirusom

Dvojica fudbalera Fulama su među tri osobe koje su u poslednjem krugu testiranja Engleske fudbalske lige pozitivni na korona virus, potvrdio je klub.

"Posle druge runde testiranja na koronavirus, možemo da potvrdimo da su naša dva igrača pozitvna na virus", objavio je Fulam.

Klub nije naveo o kojim fudbalerima reč "zbog medicinske poverljivosti".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Oni su u samoizolaciji u skladu sa uputstvima Vlade i Lige", naveo je klub.

Fudbalski klub Blekburn potvrdio je da je na novi virus pozitivan i njihov igrač Eliot Benet.

Blekburn je naveo da Benet nema simptome bolesti i da će narednih sedam dana provesti kod kuće u samoizolaciji. Pod uslovom da ne dobije simptome, vratiće se na trening 5. juna.

Klub je takodje naveo i da su igrači i treneri koji su bili sa njim u istoj grupi na treningu u ponedeljak ponovo testirani i da su njihovi nalazi negativni.

Engleska fudbalska liga je navela da je u prethodna tri dana testirano ukupno 1.030 igrača i članova stručnih štabova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.