Duško Tošić stabilno, lekari odustali od hospitalizacije

Izvor: B92, 14.Jan.2022, 13:06

Duško Tošić stabilno, lekari odustali od hospitalizacije

Bivši srpski fudbalski reprezentativac Duško Tošić pozitivan je na koronavirus, a kako saznaje B92.net, nije na bolničkom lečenju i zdravstveno stanje mu je stabilno.

Izvor blizak fudbalskom menadžeru otkrio je da se Duško Tošić trenutno nalazi u iznajmljenom stanu, gde je izolovan.

Kako je potvrđeno našem portalu, početak obostrane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upale pluća kod Tošića nije zahtevao hospitalizaciju.

Podsetimo, njega je supruga Jelena Karleuša prijavila policiji 7. januara, tvrdeći da ju je Duško dva puta udario u lice i pljunuo. Tošić je potom otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu, a zatim se obratio javnosti demantujući da je udario suprugu i rekavši da je došlo samo do svađe.

Šta se desilo u domu Karleuša–Tošić; postoje svedoci? Tužilaštvo reagovalo

Početak godine definitivno nije doneo sreću bivšem srpskom fudbaleru, pa je posle burnog Božića, stigla i Pravoslavna nova godina koju će, zbog koronavirusa, morati da provede u karantinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.