Duel Radničkog i Pazara na Čairu

Izvor: Studnel.com, 01.Maj.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duel Radničkog i Pazara na Čairu

Dolazi nam u goste izuzetno kvalitetan protivnik. Mislim da nas očekuje jedna lepa fudbalska predstava. Nadam se fudbalskom ambijentu sa dosta navijača i ljubitelja fudbala. Na nama je da potvrdimo nivo igre koju prižamo i da ostanemo u ciklusu dobrih rezultata, rekao je trener Radničkog Milan Rastavac.
Pazarci su do sada upisali 40 bodova i nalaze se na visokoj četvrtoj poziciji na tabeli, dok je Radnički odličnim partijama u prolećnom delu uspeo da dođe do 11. mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << sa 29 bodova.
Ekipa Novog Pazara pokazala je da je odlična. Imaju svoj izgrađen stil. Ali, na svakoj utakmici na Čairu, mi smo favoriti. Nadam se da ćemo iskoristiti dobru formu u kojoj se ovog proleća nalazimo, ističe fudbaler Pavle Popara.
Ulaznice za meč se od subote mogu naći u info-centrima Turističke organizacije Niša. U nedelju se karte mogu kupiti i na blagajni na istočnoj strani stadiona i na biletarnici hale Čair. Cene su 150 dinara za jug, 250 za istok i zapad, dok je za ložu potrebno izdvojiti 600 dinara. Dame, deca do 15 godina i penzioneri preko 65 godina moći će besplatno da prate meč sa južne tribine.

fudbalski klub radnicki nisfudbalski klub novi pazarjelen superliga26 kolo

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.