Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2023, 21:22

Dubočicin kapiten Dule i Đole ojadili “čivijaše”

LESKOVAC

Donedavni superligaš ekipa Mačve morala je da prizna da je do pobede u Šapcu zasluženo stigla ekipa GFK Dubočice koja je na samom terenu dobrom i kvalitetnom igrom u svim segmentima fudbalske igre bila bolja od ekipe domaćih ,,čivijaša”. Kako javljaju izveštači sa lica mesta obe ekipe imale su svoje prilike da pogode protivničku mrežu, ali odbrane obe ekipe pokazale su da znaju i umeju da sačuvaju sopstveni gol.

Tandem dvojice silnih napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << GFK Dubočice, kapiten Dušan Savić i Milan Đokić u ovom susretu bio je u glavnoj ulozi, upravo, onako kao u prošlom kolu u Leskovcu kada je ekipa ,,crvenih” do pobede došla u samoj završnici meča posle prekršaja za najstrožu kaznu nad Milanom Đokićem, a udarac sa bele tačke u gol je pretvorio kapiten Savić.

Skoro isti scenario i u Šapcu sačinio je trener Dejan Čelar, kada je na teren u poslednjih pola sata igre uveo u igru kapitena Dušana Savića.

Svoje svojstveno fudbalsko umeće ,,Rosuljac” Milan Đokić pokazao je i u ovoj utakmici kada je utekao odbrani domaćina i kao na tacni prosledio loptu kapitenu Dušanu Saviću, koji je manirom istinskog goletera pogodio mrežu domaćina za pobedu od 0:1 i tri veoma značajna boda.

U narednom kolu u Leskovcu gostuje ekipa GFK Slobode iz Užica. Vrednost osvojenih bodova u Šapcu imaće pravu vrednost i značaj samo ukoliko četa trenera Čelara bude izvojevala pobedu u ovom susretu i tako na najbolji način potvrdi da ovaj trijumf na strani nije bio plod slučajnosti. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.