Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2024, 21:56

Drulović: Očekujem veliku podršku navijača, želimo pobedu protiv Severne Irske

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović izjavio je večeras u Leskovcu da očekuje veliku podršku navijača na meču protiv Severne Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, koje će biti održano 2025. godine u Slovačkoj.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Leskovac,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ljubinko Drulović najavio veoma bitan meč: Dok god postoji šansa, daćemo sve od sebe

Izvor: Sportal.rs, 25.Mar.2024

Mlada reprezentacija Srbije sutra od 18 časova dočekuje Severnu Irsku na stadionu ”Dubočica” u Leskovcu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. Po povratku iz Luksemburga, ”Orlići” su odradili dva treninga u izvanrednim uslovima, a pobeda protiv gostiju sa ”Ostrva” nameće...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.