Drugo kolo Superlige, drugi poraz Radničkog iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2023, 20:51

Drugo kolo Superlige, drugi poraz Radničkog iz Niša

Drugi poraz u nizu doživeo je Fudbalski klub Radnički iz Niša koji je na svom terenu u drugom kolu Superlige izgubio od TSC-a iz Bačke Topole rezultatom 3:0 (0:0). Golove za vicešampiona Srbije postigli su Aleksandar Ćirković u 63, Marko Rakonjac u 83. i Nikola Kuveljić u 90. minutu.

Nova sezona, stari problemi. Drugi put zaredom Radnički je igrao sa srpskim predstavnicima u Evropi i drugi put zaredom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << izgubio pošto je posle poraza od 2:0 od Čukaričkog, usledio poraz od 3:0 od TSC-a.

Novi poraz u novoj sezoni; foto: Jelena Mišić Tri boda sa "Čaira" odneo je vicešampion i predstavnik Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a prvi gol postigao

Radnički je na ovom meču imao samo jedan šut u okvir gola, ali on nije završio u mreži. Sa druge strane, od 5 šuteva fudbalera TSC-a u okvir gola - tri su završila u mreži mladog Dimitrija Stevanovića.

TSC je poveo golom Aleksandra Ćirkovića u 63. minutu nakon dodavanja Milana Radina. Na 2:0 ekipa iz Bačke Topole je povisila u 83. minutu pogotkom Marka Rakonjca, a konačan rezultat postavio je Nikola Kuveljić preciznim šutem sa velike udaljenosti.

Zanimljivo je da su sva tri strelca u igru su ušli sa klupe i postigli prve golove u dresu kluba iz Bačke Topole.

Naredni rival Nišlija je Partizan, a meč će narednog vikenda biti igran u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.