Druga šansa za dinastiju Vea: Pet komada malog Timotija, ovaj petom obećava (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga šansa za dinastiju Vea: Pet komada malog Timotija, ovaj petom obećava (VIDEO)

Žorž Vea junior nije uspeo, mlađi brat je dobro počeo

Jedan od najboljih svih vremena. I tačka. Žorža Veu fudbalski svet će uvek pamtiti, ali prema snimku koji nam danas stiže možda ćemo poznato prezime uskoro vezivati za jedno drugo ime. Ne, Žorž Vea junior nije taj, sa svojih 28 godina on je već bivši, ali počeci mlađeg brata Timotija (15) izgledaju obećavajuće.

Timoti Vea, koji je odrastao u SAD, ali sada igra za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << U17 tim Pari Sen Žermena, zablistao je u susretu sa vršnjacima Šangaj Šenhue. Doduše, razlika u kvalitetu dva tima je ogromna o čemu svedoči i rezultat od 13:0. Ali pet komada nikome nije lako dati, a ovaj poslednji, postignut šmekerskom peto, ohrabruje.

Videćemo kroz koju godinu.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.