Drogba moli FIFA da ga pusti u Čelsi!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba moli FIFA da ga pusti u Čelsi!

  Napadač kineskog Šangaj Šenhua Didije Drogba zatražio je danas od Svetske fudbalske federacije (FIFA) posebnu dozvolu da ode na pozajmicu, pošto je prelazni rok završen. FIFA je danas saopštila da razmatra zahtev za izuzeće od međunarodnih pravila. Drogba je sezonu u Kini završio ovog meseca. Ako molba bude odobrena, ovaj 34-godišnji...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drogba "moli" FIFA-u za transfer

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2012

Napadač kineskog Šangaj Šenhua Didije Drogba zatražio je danas od Svetske fudbalske federacije (FIFA) posebnu dozvolu da ode na pozajmicu, pošto je prelazni rok završen.

Nastavak na Sportske.net...

Drogba traži od FIFA da ga pusti u Čelsi

Izvor: Sportal.rs, 21.Nov.2012

Didije Drogba, napadač Šangaj Senhue, zatražio je od Svetske fudbalske federacije da ode na pozajmicu, iako je završen prelazni rok.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.