Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2023, 16:54

Dresovi iz Mozzart za FK Bukovik Gornji Srebrenik

Fudbalski klub Bukovik iz Gornjeg Srebrenika godinama je stabilan drugoligaš. Sezonu su završili pri vrhu tabele Druge lige Tuzlanskog kantona, pa ne kriju želju da u narednoj osvoje sam vrh i plasiraju se u Prvu ligu TK. Ta želja bi mogla da im se ostvari u novim dresovima koje im je u znak podrške donirala kompanija Mozzart.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dresovi iz Mozzarta za FK Bukovik Gornji Srebrenik

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2023

Fudbalski klub Bukovik iz Gornjeg Srebrenika godinama je stabilan drugoligaš. Sezonu su završili pri vrhu tabele Druge lige Tuzlanskog kantona, pa ne kriju želju da u narednoj osvoje sam vrh i plasiraju se u Prvu ligu TK. Ta želja bi mogla da im se ostvari u novim dresovima koje im je u znak ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.