Drakonska kazna za Lalatovića i Vojvodinu, Ristoviću 10 mečeva suspenzije

Izvor: RTS, 18.Sep.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drakonska kazna za Lalatovića i Vojvodinu, Ristoviću 10 mečeva suspenzije

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije oštro je kaznila fudbalski klub Vojvodinu i trenera Nenada Lalatovića zbog incidenata na meču protiv Radničkog u Nišu. Lalatović je kažnjen sa tri utakmice zabrane vođenja tima i 500.000 dinara, dok će "lale" morati da plate okruglo milion dinara.
Lalatović je zbog neprimerenog ponašanja protiv Nišlija dobio crveni karton i stigla mu je drakonska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kazna.

Trener Vojvodine je na meču na "Čairu", odigranom proteklog vikenda, odmah po isključenju ušao u svađu sa publikom i rekao da će sve reći o navodnim nameštenim mečevima Radničkog dok je bio trener.
Odmah je reagovao ofizir za integritet FSS Ivan Petrić i poručio Lalatoviću da dostavi dokaze na takve tvrdnje.
Što se novosadskog kluba tiče, izrečena mu je kazna od čak 1.000.000 dinara zbog saopštenja na račun sudije Jovana Šegrta. Vojvodina je to saopštenje naslovila sa "Dželat se vraća na mesto zločina".
Jedna od najvećih kazni u srpskom fudbalu izrečena je igraču Radnika iz Surdulice Ristu Ristoviću, koji neće moći da pomogne saigračima na sledećih 10 utakmica! Ristović je na poslednjoj utakmici u prvenstvu, protiv Napretka iz Kruševca, dobio crveni karton zato što je nagazio protivničkog fudbalera po licu.
On je sankcionisan za nasilničko ponašanje i nanošenje ozbiljnih povreda, otuda i suspenzija na 10 utakmica.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUSPENZIJA I NOVČANA KAZNA: Disciplinska komisija FSS sankcionisala Lalatovića

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2019

Komesar za integritet takmičenja Ivan Petrić trebalo bi da prikupi sve dokaze oko javno izrečenih pretnji Lalatovića na meču u Nišu da će reći za sve nameštene mečeve Radničkog u prošloj sezoni TRENER fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović dobio je danas od disciplinaca...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.