Dragani Lukić je fudbal više od igre - trenira sa momcima, igra sa devojkama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragani Lukić je fudbal više od igre - trenira sa momcima, igra sa devojkama

Najvažnija sporedna stvar na svetu - fudbal, većini muškaraca je prioritet, ali ima i pripadnica lepšeg pola, kojima je upravo fudbal više od igre. Jedna od njih je Dragana Lukić iz Mačvanske Mitrovice.

Lopta, kopačke i štitnici. Ovo su rekviziti Dragane Lukić iz Mačvanske Mitrovice. Dvadesetjednogodišnja Mačvanka, jedna je od retkih, u ovom kraju, koja je fudbal zavolela više od igre.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << skoro samo muškom sportu, Dragana se priključila 2013. godine, tada je prvi put zaigrala u FK "Podrinje" i to sa fudbalerima mlađe kategorije. Njen sportski drugar, Marko, kaže da je Dragana ravnopravavan igrač sa ostalim fudbalerima i da nije čudno što je jedina devojka.

Dragana je igrala i za FK "Sremice", ali se ipak odlučila za ženski fudbalski klub u Šapcu.

Kako ne bi svakodnevno putovala na treninge, ona je ponovo započela da trenira sa dečacima u "Podrinju", a timu iz Šapca pruključuje se samo tokom igranja utakmica. Draganina pozicija je levi bek.

Fudbalerka Dragana Lukić, i van treninga vreme provodi na terenu FK "Podrinje", a već narednog vikenda očekuje je prvenstvo u Kraljevu, sa ekipom ženskog fudbalskog kluba iz Šapca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.