Doneo deci bojevu glavu da se igraju

Izvor: Mondo, 02.Dec.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doneo deci bojevu glavu da se igraju

Građanin Aškelona, na jugu Izraela, pronašao je u polju bojevu glavu rakete "Grad" i odneo je kući, gde je dozvolio deci da se igraju sa neeksplodiranim naoružanjem, što je moglo da se završi tragično.

Policija je sinoć pronašla bojevu glavu, nakon što je jedan od službenika tokom rekreacione fudbalske utakmice saznao da je jedan od igrača iz tima kući doneo neeksplodirani deo rakete.

Službenik je čoveka upozorio na opasnost koju predstavlja neeksplodirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << deo rakete koji sadrži nekoliko kilograma eksploziva.

Policija je potom poslala specijalizovanu jedinicu da deaktivira bojevu glavu.

Izraelska policija ponovo je upozorila javnost da ne uzimaju, niti da prilaze ostacima raketa na koje možda naiđu i da odmah pozovu službena lica.

(Srna)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.