До свидания, Don Fabio!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

До свидания, Don Fabio!

Izvori bliski Fudbalskom savezu Rusije došli su do informacije da će Fabio Kapelo biti smanjen sa mesta selektora tokom tekuće sedmice.

Najplaćeniji selektor na svetu izgleda je izgubio povredenje svojih poslodavaca. Ruski mediji prenose da se Fabiju Kapelu smeši otkaz i da će FS Rusije to ozvaničiti u sredu.

Informaciju da će FS Rusije smeniti Fabija Kapela tokom tekuće nedelje medijima je plasirao bivši predsednik Saveza Vjačeslav Koloskov. Italijanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stručnjaka na klupi će zameniti trener CSKA iz Moskve Leonid Slutski.

Glavni razlog za smenu Fabija Kapela biće to što i pored zarade od 4.9 miliona evra ništa nije uradio na unapređenju igre "Zbornaje" koja "štuca" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija Rusije nalazi se na trećoj poziciji kvalifikacione grupe "G" sa osam osvojenih bodova na šest odigranih utakmica, četiri manje od drugoplasirane Švedske i a duplo više od lidera Austrije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.