Domenek tuži savez...zvuči poznato?

Izvor: B92, 03.Nov.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domenek tuži savez...zvuči poznato?

Smenjeni francuski selektor Rajmon Domenek potražiće sudskim putem 4.1 milion dolara od francuske federacije.

On je dobio otkaz posle očajnog nastupa "Galskih petlova" na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Advokati Domeneka izjavili su za francuski "L'ekip" da je njihov klijent ispao "žrtveni jarac" ekipe koja je na Mundijalu ispala posle grupne faze takmičenja.

Domenek je dobio otkaz od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fudbalske federacije Francuske zato što je u Južnoj Africi napravio tri velike greške. Predstavnici saveza su istakli da je napravio grešku što nije na najbolji način reagovao u sukobu sa Nikolasom Anelkom, što je dozvolio štrajk igrača na treningu i što je odbio da čestita selektoru Južne Afrike Karlosu Albertu Pereiri posle poraza Francuske u poslednjem meču u grupnoj fazi takmičenja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.