Domenek traži dva miliona evra

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Nov.2010, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domenek traži dva miliona evra

Bivši trener francuske fudbalske reprezentacije Rajmon Domenek traži odštetu zbog otkaza koji je dobio.
Domeneka je Francuski fudbalski savez(FFF) smenio u septembru kako navode zbog ozbiljne greške koju je napravio.
Pod tim pojmom krije se pad francuske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi gde su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << završili takmičenje sa jednim osvojenim bodom i potpuno narušenom atmosferom u timu. Dovoljno je podsetiti da je Nikolas Anelka u svlačionici vređao Domeneka posle čega je proteran iz reprezentacije, a kao odgovor na to, kolege iz tima su bojkotovale trening.
Osoba koja je dobila otkaz zbog ozbiljne greške u radu, prema francuskim zakonima nema pravo na odštetu.
Međutim postoji mogućnost žalbe nezavisnom sudu koji rešava sporove između poslodavca i radnika, koju je Domenek u ovom slučaju iskoristio. U pitanju je lepa suma novca od dva miliona evra, koju od FFF-a traži kao odštetu, koliko bi inače i  dobio da je odradio ugovor do kraja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.