Izvor: Blic, 16.Dec.2009, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domenek na izlaznim vratima

Iako već mesecima iritira sve kojima je fudbal u Francuskoj omiljena zabava, selektor „trikolora" Rajmon Domenek na čudesan način je opstajao na mestu prvog trenera vicešampiona sveta. Međutim, kako se bliži odlazak na Mundijal u Južnu Afriku, tako se steže obruč nezadovoljstva oko fudbalskog atrologa.



Prvi put od kako je seo na klupu Francuske, Domenek je izložen napadima od strane visokih funkcionera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbalske federacije. Prvi koji je digao glas je Gi Šambili, koji je jasno stavio do znanja koja su njegova dva cilja u narednom periodu.

- Pre svega želim da budem kristalno jasan, da ovim izlaganjem ne tražim nikakvu ličnu korist. Dalje, zacrtao sam dva cilja u svom profesionalnom životu, a to su - da oteram Domeneka i zaštitim predsednika našeg saveza Žan-Pjera Eskaletea, koji je nezasluženo stalno na meti kritika. Smatram da je svakom Francuzu dosta Domenekovih izgovora za slabe rezultate, a ne smem ni da pomislim šta će se desiti ukoliko se ponovi Evropsko prvenstvo prošle godine - istakao je Šambili.

Iz Fudbalske federacije Francuske stižu potvrde kako će Domenek sigurno predvoditi „galske petlove" na Mundijalu. Međutim, tiražni „L’Ekip" navodi da je glavni kandidat da zameni Domeneka aktuelni trener Bordoa Loran Blan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.