Dogovorili se crveno-beli, Ben prvo Zvezdino pojačanje

Izvor: RTS, 10.Jan.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorili se crveno-beli, Ben prvo Zvezdino pojačanje

Fudbalski reprezentativac Komorskih Ostrva Mohamed el Fardu Ben biće prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, prenosi Sportski žurnal.
Kako se navodi, postignut je dogovor da crveno-beli plate Olimpijakosu obeštećenje od 500.000 evra, čime je ispunjena želja trenera Vladana Milojevića, koji je ovog napadača trenirao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prošle sezone u Panionisu.

Ben je letos u kvalifikacijama za Ligu šampiona postigao dva gola protiv Partizana, a u Zvezdi bi trebalo da bude zamena za Ričmonda Boaćija.
Zvezda bi do odlaska na Kipar, gde će obaviti prvu fazu zimskih priprema, trebalo da dovede i Milana Jevtovića, fudbalera Antalije koji je protekle polusezone igrao u Rozenburgu.
Crveno-beli su polusezonu završili na prvom mestu Superlige Srbije, i sa izborenim prolećem u Evropi posle 25 godina.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ben prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku!

Izvor: BKTV News, 10.Jan.2018

Fudbalski reprezentativac Komorskih ostrva Mohamed El Fardu Ben biće prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku..I definitivno je postignut dogovor da crveno-beli plate Olimpijakosu obeštećenje od 500.000 evra, čime je ispunjena želja trenera Vladana Milojevića, koji je ovog napadača...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.