Dodić saopštio spisak

Izvor: Beta, 19.Mar.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić saopštio spisak

BEOGRAD, 19. marta 2015. (Beta) - Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Dodić objavio je u četvrtak spisak igrača za poslednje pripremne utakmice protiv Švedske i Italije pred Evropsko prvenstvo u Češkoj.

Mlada reprezentacija će se 27. marta od 18.15 u Novom Sadu sastati sa Švedskom, dok će tri dana kasnije gostovati u Beneventu Italiji.

Dodić je ocenio da su predstojeće utakmice "dve jake provere" i da ekipa nastoji da zadrži pozitivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << atmosferu.

"Igraćemo protiv dve odlične ekipe. Švedska je eliminisala Francusku, dok o Italiji ne treba trošiti reči. Znamo ih iz kvalfikacija. Naš tim je za respekt, pogotovo nakon rezultata sa Španijom, koja nije izgubila nijedan meč jako dugo", rekao je Dodić.

Mlada reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu u Češkoj, koje će se održati od 17. do 30. juna, igrati u Grupi A sa selkcijama Nemačke, Češke i Danske.

Na spisku su Mladena Dodića su:

Golmani: Marko Dmitrović (Čarlton), Nikola Perić (Jagodina) i Nemanja Stevanović (Čukarički)

Odbrana: Marko Petković, Darko Lazić (Crvena zvezda), Nemanja Petrović, Lazar Ćirković (Partizan), Aleksandar Filipović (Jagodina), Uroš Spajić (Tuluz), Bojan Nastić (Vojvodina) i Aleksandar Pantić (Kordoba).

Vezni red: Goran Čaušić (Eskišehir), Nemanja Radoja (Selta), Darko Brašanac (Partizan), Srdjan Mijailović (Kajzerispor), Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda), Miloš Jojić (Borusija Dortmund) i Mirko Ivanić (Vojvodina).

Napad: Slavoljub Srnić (Čukarički), Uroš Djurdjević (Vitese), Aleksandar Pešić (Tuluz), Aleksandar Čavrić (Genk), Luka Milunović (Platanijas)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.