Dobija li Srbija novog reprezentativca?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobija li Srbija novog reprezentativca?

Fudbalski savez Srbije i selektor Dik Advokat očigledno su zainteresovani da vezista holandskog Vitesea srpskog porekla Marko Vejinović zaigra za "orlove", piše portal mozzartsport.com.

Marko Vejinović bi u budućnosti mogao da igra za Srbiju

 

Mediji u zemlji Lala su se prethodnih meseci dosta bavili pitanjem kom će se carstvu privoleti 24-godišnji plejmejker, s obzirom da je rođen i odrastao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Holandiji, ali da ima i srpski pasoš.

 

Najnovije informacije iz Holandije kažu da je Željko Petrović, pomoćnik Dika Advokata tokom prethodne nedelje boravio u Arnemu i razgovarao sa fudbalerom Vitesea. Vejinović nije žeo da otkrije da li je bilo kakav dogovor sklopljen, istakavši da je "trenutno posvećen samo klupskim obavezama".

 



 

Pre nekih godinu dana on je u izjavi za naše medije na pitanje da li postoji šansa da zaigra za Srbiju rekao da ga niko nije kontaktirao, ali posle ovih informacija jasno je da je FSS krenuo u ofanzivu na igrača koji bi po svom profilu mogao i te kako da koristi srpskoj reprezentaciji. Iako je visok skoro 190 cm Marko Vejinović se odlično snalazi u ulozi organizatora igre. U dosadašnjih deset kola Eredivizije najkorisniji je igrač, postigao je šest golova i zabeležio tri asistencije. Krasi ga i veoma snažan i precizan udarac iz daljine.

 

 

Vejinović je prošao omladinske škole Ajaksa, Utrehta, i AZ Alkmara, gde je potpisao prvi profesionalni ugovor. Do dolaska u Vitese prošle godine igrao je još za Herakles. Postoje i informacije da je Ajaks zainteresovan da ga otkupi i vrati u svoje redove. Igrao je u svim mlađim slekcijama Lala, za mladu reprezentaciju zabeležio je tri nastupa. Bez obzira na to, pravo na izbor za koji će seniorski tim igrati nije sporno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FSS KRENUO U AKCIJU: Advokat Lalama krade Vejinovića?! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Okt.2014

Fudbalski savez Srbije i selektor Dik Advokat žele da vezista holandskog Vitesea Marko Vejinović zaigra za Orlove! Mediji u toj zemlji su prethodnih meseci dosta pažnje posvetili pitanju a koga će zaigrati 24-godišnji plejmejker, s obzirom da je rođen i odrastao u Holandiji, ali da ima i srpski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.