Izvor: RTS, 07.Mar.2021, 16:51

Đurđević zvanično reprezentativac Crne Gore

Napadač Sportinga iz Hihona i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević zvanično je novi fudbalski reprezentativac Crne Gore.
Đurđević se našao na spisku selektora Miodraga Radulovića za martovske mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Bivši golgeter Rada, Partizana, Vitesea, Palerma i Olimpijakosa potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da se još pre dva meseca odlučio da igra za Crnu Goru.
"Želim da igram, imam 27 godina, želim da se dokažem u nacionalnom timu. Kada smo stupili u kontakt početkom godine, nisam imao dilemu. Što se tiče Srbije, imao sam jedan poziv, pre skoro pet godina, bio sam na klupi protiv Gruzije... Posle toga nisam imao komunikaciju", rekao je Đurđević, prenose Vijesti.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.