Đukić se izvinio Vučeliću i upravi zbog neprimerenih izjava

Izvor: B92, 29.Maj.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić se izvinio Vučeliću i upravi zbog neprimerenih izjava

Fudbalski klub Partizan saopštio je da se prvi trener Miroslav Đukić izvinio upravi zbog neprimerenih izjava prethodnih dana.

Partizan je u saopštenju istakao da je Đukić " izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku Kluba, Miloradu Vučeliću i članovima Upravnog odbora".

Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poznato o kojim tačno izjavama je reč, ali se verovatno misli na ne baš primerene reči sa konferencija za medije.

"Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da naš klub bude dostojan svoje tradicije a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međusobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske, saradnje. U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan a svestan načela podele nadležnosti, klupskih dužnosti i discipline, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku Kluba, Miloradu Vučeliću i članovima Upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja", stoji u saopštenju Partizana objavljenom na zvaničnom sajtu.

Klub je istakao da je tokom dana u prostorijama održan sastanak članova Odbora za hitna pitanja sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, prvim trenerom Miroslavom Đukićem i prvim pomoćnikom Goranom Pandurovićem.

"Odbor za hitna pitanja je istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora, tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan".

"Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora Kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom Kluba, ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti", zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.