Đukić: Valensija je uspavani džin, a ja ću ga probuditi

Izvor: Blic, 06.Jun.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Valensija je uspavani džin, a ja ću ga probuditi

Miroslav Đukić je po imenovanju za novog trenera Valensije na predstavljanju obećao da će taj fudbalski klub vratiti "tamo gde pripada, u evropski vrh".

"Veoma sam uzbuđen zbog ovog projekta. Moraćemo da radimo svi zajedno na njemu, navijači, mediji, uprava i (najveći deoničar), Fondacija VCF. A ako budemo radili zajedno, ostvarićemo sve svoje ciljeve", rekao je srpski stručnjak.

Nakon što se rastao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Valjadolidom, Đukić je potpisao dvogodišnj ugovor sa Valensijom.

"To je i bio moj san, da jednog dana budem trener baš Valensije. Ovo je moj klub i iako u njega stupam sa velikim željama, svestan sam i velike odgovornosti. Za mene je ovo prilika da uradim velike stvari. Valensija je uspavani džin, a ja ću ga probuditi. Za mene je ovaj tim - moja kuća, jer sam dugo u njemu igrao i živeo. Hoću da vratim Valensiju u evropski vrh, gde i pripada. I, od prvog radnog dana, daću sve od sebe da to i ostvarimo", poručio je Miroslav Đukić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.