Đorić u penziji

Izvor: RTS, 19.Maj.2011, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorić u penziji

Srpski bek završava svoj posao u srpskom fudbalu. Nekadašnjem selektoru A tima i direktoru svih mlađih selekcija nedavno završeno Prvenstvo Evrope za kadete, na kome je naša zemlja pokazala ubedljivo najmanja od svih učesnica, ujedno je bio i poslednji zadatak kao fudbalskog radnika.

Milovan Đorić reći će konačno zbogom radu u fudbalu u petak, u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Nakon debakla kadetske selekcije Srbije na Prvenstvu Evrope, održanom u našoj zemlji, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbalski radnik koji je već jako dugo prisutan na istaknutim pozicijama u srpskom fudbalu, odlučio se na očekivani potez.

Ćorić je zvanično otišao u penziju pre dve godine, do kada je obavljao ulogu direktra mlađih selekcija. Međutim, prihvatio je poziciju selektora 1994. godišta, ali sa njima nije uspeo da ostvari zacrtani cilj, plasman na Prvenstvo sveta za kadete u Meksiku.

Đorić je poznat i pod nadimkom Srpski bek, i iako pod stalnim kritikama javnosti, većinom zbog rezultata sa A i mladom selekcijom, uvek je uspevao da bude jedan od najuticajnijih ljudi u našem fudbalu.

Iz tog, a i nekih drugih razloga, njegov odlazak u penziju neće proći nezapaženo.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.