Đorđević: Idemo na pobedu i prolaz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2021, 15:06

Đorđević: Idemo na pobedu i prolaz

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević optimista je pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije u kom će njegov tim ugostiti Panevežis.

U prvom meču Vojvodina je kao gost pobedila 1:0, golom Nemanje Čovića.

"Protivnik možda na papiru nije atraktivan, ne dolazi iz neke velike fudbalske zemlje, ali je jako nezgodan rival. Imaju veliki broj stranaca, tehnički su jako dobri i napravili su nam dosta problema. Dolaze sa golom minusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i siguran sam da će biti još ofanzivniji i agresivniji. Mi imamo povoljan rezultat, znamo da će biti teško i neizvesno, ali svesni smo da javnost očekuje prolazak. Ono što ja mogu da kažem u ime mojih momaka, mog stručnog štaba i mene, učinićemo sve da prođemo dalje", rekao je Đorđević za klupski sajt.

Utakmica između Vojvodine i Panevežisa na programu je u sutra od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voša dočekuje Panevežis: Kao da je 0:0, idemo na pobedu i prolaz uz podršku naših navijača

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2021

Fudbaleri Vojvodine dočekaće, u četvrtak, litvanski Panevežis u revanš meču drugog kola kvalifikacije za Ligu konferencije. Trener Voše Slavoljub Đorđević optimista je pred sutrašnji meč.

Nastavak na Radio 021...

VOJVODINA DOČEKUJE PANEVEŽIS: ‘Oni su jako nezgodan rival!’

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2021

Vojvodina na svom terenu dočekuje ekipu Panevežisa! Tim iz Novog Sada uoči revanša ima minimalnu prednost nad ekipom Panevežisa! Svako ko je dao krv na platou ‘Vujadina Boškova‘, dobio je ulaznicu na meč 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Pred revanš se medijima obratio šef stručnog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.