Đakerini adut za Srbiju?

Izvor: S media, 21.Sep.2010, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đakerini adut za Srbiju?

Selektor Italije, Ćezare Prandeli, otkrio je ime jednog od potencijalnih debitanata na mečevima protiv Severne Irske i Srbije.

Prandeli je već preko italijanskih medija najavio nova imena u sastavu "azura", a danas je povtrdio da ga je u dosadašnjem delu sezone u Seriji A impresionirala Ćezena i jedan od najboljih igrača kluba sa Dino Menuci stadiona, 25-ogodišnji Emanuele Đakerini.

- Mislim da je za sada najbolji fudbal prikazala Ćezena, koju sjajno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vodi Masimo Fikadenti. Od igrača, oduševljen sam partijama Đakerinija - istakao je selektor trostrukih prvaka sveta.

Prandeli je na klupi Italijana debitovao u avgustu porazom u prijateljskom meču protiv Obale Slonovače, koji je odigran na stadionu Vest Hema u Londonu.

- Trenutno moj stručni štab prati dosta igrača jer želimo da se uverimo u mogućnosti svakog kandidata za nacionalni tim. Ćezena je tim koji je najprijatnije iznenađenje i sigurno je da dobri rezultati "izbacuju" nove igrače u sferu interesa kada je reprezentacija u pitanju - zaključio je bivši trener Fiorentine.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.