Disciplinci zaključali Zmajevo gnezdo!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Disciplinci' zaključali "Zmajevo gnezdo"!

Odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije Voždovac je kažnjen igranjem dva meča na domaćem terenu bez prisustva navijača.

Članovi Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zasedali su u četvrtak i izrekli četiri kazne klubovima i pojedincima.

Najgore je prošao fudbalski klub Voždovac koji će zbog "rasističkog skandiranja navijača na meču sa Crvenom zvezdom" odigrati dve utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na svom terenu pred praznim tribinama.

Kako su "Zmajevi" već odigrali poslednji meč na svom terenu u sezoni na izmaku, kazna će biti prenesena na početak naredne. Voždovac će tako prve dve utakmice naredne sezone na svom terenu igrati pred praznim tribinama!

Crvena zvezda je kažnjena sa 100.000 dinara zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na tribinama tokom meča sa Vojvodinom. Kazne su izrečene treneru ŽFK Obilić Nikoli Jeftiću i štoperu Vojvodine Bogdanu Planiću.

Trener ŽFK Obilić kažnjen je zabranom obavljanja dužnosti do okončanja postupka, dok će Bogdan Planić pauzirati dve utakmice zbog crvenog kartona dobijenog u duelu sa Radničkim iz Niša.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda plaća 100.000 dinara zbog pirotehnike

Izvor: B92, 19.Maj.2017, 14:34

Na sednici Disciplinske komisije FSS između ostalih kažnjena je i Crvena zvezda zbog nereda navijača. - FK Crvena zvezda kažnjava se sa 100.000 dinara zbog pirotehnike na tribinama za vreme utakmice FK Crvena zvezda " FK Vojvodina.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.