Direktor Voždovca: Kosanoviću, sram te bilo!

Izvor: Mondo, 14.Mar.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Voždovca: Kosanoviću, sram te bilo!

Goran Grkinić reagovao je na tvrdnju trenera Napretka da je "na krovu nemoguće igrati fudbal".

Milorad Kosanović je u najavi kup utakmice Napredak - Partizan, čija uvertira je prošla u znaku ostavke Zorana Mirkovića odmah posle poraza crno-belih od Voždovca, izjavio da mu je žao što je popularni Bata postao žrtva nesrećnog spleta okolnosti.

"Partizan je mnogo bolji tim nego što su pokazali rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poslednje dve utakmice (protiv Radničkog i Voždovca - prim. aut). Partizan je u obe bio bolji, ali je splet okolnosti bio takav. Druga utakmica je još jednom pokazala da se 'na krovu' ne može igrati fudbal. Gol je plod terena, a ne greške igrača. Tamo je i Zvezda izgubila prvenstvo. Ne znam ko i zašto to dozvoljava", kritikovao je strateg Kruševljana podlogu na stadionu "zmajeva".

Takve reči nisu naišle na dobar prijem u Zaplanjskoj ulici i direktor Voždovca Goran Grkinić odgovorio je Kosanoviću veoma oštro, uz napomenu da stadion na krovu tržnog centra ima dozvole Fudbalskog saveza Srbije, ali i UEFA i FIFA.

"Kosanovića treba da bude sramota da izjavljuje bilo šta o našoj podlozi, kada u Kruševcu prošle godine nije bilo ni 't' od trave, već samo blato. Mi se, uprkos tome, nismo žalili. Ne znam da li je gospodin bio pod uticajem nekog poroka, ali bih ga zamolio da Voždovac više ne uzima u usta. Kada priča o našem klubu, treba da ustane i da se pokloni, jer je prošli put još dobro prošao kada je izgubio 4:0. Ako se uopšte seća...".

Grkinić je nazvao Kosanovića "stručnjakom iz prošlog veka" i poručio mu da "nema potrebe da bude drveni advokat, ni Partizanu, ni Crvenoj zvezdi".

"Kosanović mora da vidi u kom smeru se kreće fudbal. U Norveškoj i Holandiji se 70 odsto utakmica igra na veštačkoj travi. Da je u Srbiji više terena kao što je naš, igra bi bila na mnogo višem nivou. Nažalost, nekima to ne odgovara".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.