Dino Šarac u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jul.2015, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Šarac u Novom Pazaru

Novi Pazar – Kraj Jošanice stigao još jedan igrač… Dino Šarac će posle igranja za Donji Srem, Spartak iz Subotice, Srem iz Sremske Mitrovice i ČSK iz Čelareva zadužiti opremu Novog Pazara. “Gdje ja, tu i Novi Pazar. Pratimo se već šest godina u Prvoj ligi i Superligi Srbije”, istakao je ofanzivni vezista na promociji u novom klubu. On je izrazio zadovoljstvo zbog ponovne saradnje sa trenerom Petrom Kurćubićem, pod čijim nadzorom je radio u dva navrata tokom karijere. “Moja >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << prethodna iskustva su sjajna, pre svega radi se o dobrom čoveku, fudbalskom radniku i vrsnom stručnajku. Nadam se da ćemo imati vrhunsku saradnju, kao u ČSK Čelarevu i Spartaku”. Dogovor sa Novim Pazarom postignut je na godinu dana. “Drago mi je što sam došao u klub s visokim ambicijama, nadam se da ćemo ponoviti uspeh iz prošle sezone i biti u vrhu tabele. Ovo je fudbalska sredina, utakmice su veoma posećene i tu sam se uvijek sjajno osjećao na terenu. Biće još bolje, jer će publika sada bodriti i mene”, rekao je Šarac. Dino Šarac će već u utorak imati priliku da nastupi za Novi Pazar u prijateljskoj utakmici protiv niškog Radničkog u Brusu, koja je zakazana za 17 časova. (beta)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Srpska pijaca: Šarac u Pazaru, Pavlović i Ćulum u Radniku, Matić menja Švabu na Karaburmi

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2015

Superligaši se uveliko pojačavaju pred skoriji start prvenstva 18. jula..Nova sezona Superlige startuje za nedelju i po dana, pa nije čudo što klubovi elitnog ranga žure da se pojačaju kako bi što spremniji dočekali trku za bodove...Tako je Novi Pazar angažovao Dina Šarca, doskorašnjeg vezistu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.