Dinamo odbacio optužbe da se igrači klade protiv sebe

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo odbacio optužbe da se igrači klade protiv sebe

Hrvatski fudbalski prvak zagrebački Dinamo reagovao je oštro na optužbe holandskog komentatora da se igrači klade protiv sebe

- Kako je moguće da bilo koji komentator i sportski novinar na ovakav način svoje sumnje predstavljaju kao činjenicu. Kako je moguće da se bez ijednog dokaza Dinamov tim opisuje u tako sramotnom kontekstu - kaže se u saopštenju Dinama i maglašava da će klub zatražiti sankcije za izrečene >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << optužbe.

Novinar holandske televizije Juri Mulder izneo je tokom prenosa utakmice Lige šampiona između Pari Sen Zermena i Dinama, koja je u utorak završena pobedom Parižana od 4:0, da se igrači Dinama klade protiv sebe i da će "sledećeg dana podići novac".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dinamo odbacio optužbe da se igrači klade protiv sebe

Izvor: Blic, 08.Nov.2012

Hrvatski fudbalski prvak zagrebački Dinamo reagovao je oštro na optužbe holandskog komentatora da se igrači klade protiv sebe..."Kako je moguće da bilo koji komentator i sportski novinar na ovakav način svoje sumnje predstavljaju kao činjenicu. Kako je moguće da se bez ijednog dokaza Dinamov...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.