Dimić: Novi Pazar igra bez pritiska protiv Zvezde

Izvor: Blic, 08.Mar.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimić: Novi Pazar igra bez pritiska protiv Zvezde

Pomoćni trener Novog Pazara Dejan Dimić izjavio je da taj fudbalski superligaš bez rezultatskog imperativa dočekuje gostovanje Crvenoj zvezdi u 18. kolu Superlige Srbije.

"Velika utakmica za nas, ali kojoj pristupamo bez velikog pritiska. Domaćin će, iako ima svojih problema, biti maksimalno motivisan, a mi želimo da opravdamo četiri osvojena boda iz prethodna dva meča", rekao je Dimić.

Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će od 18 sati dočekati Novi Pazar, u utakmici 18. kola Superlige Srbije. Novi Pazar je na 10. mestu tabele sa 19 bodova, dok je Crvena zvezda drugoplasirani tim prvenstva sa 35 bodova.

Prvotimac Pazaraca Dejan Boljević rekao je da njegova vidi svoju šansu u nadigravanju sa crveno-belima.

"Svi živimo za ovakve mečeve. Oni moraju da pobede, a mi smo ostvarili dobre rezultate u prethodna dva kola i puno smo rasterećeniji. Iako je Crvena zvezda favorit, vidimo svoju šansu u nadigravanju", rekao je Boljević.

Njegov saigrač Edin Selimović ocenio je da će predstojeća utakmica biti prilika da njegova ekipa proveri svoje mogućnosti.

"Dobro smo se spremali tokom cele nedelje, korektno smo odigrali prethodne mečeve i videćemo koliko možemo u ovom trenutku", rekao je Selimović.

Novopazarski superligaš će nastupiti bez suspendovanog golmana Vladana Đogatovića, Miljana Mutavdžića, koji pauzira zbog žutih kartona, kao i bolesnih Radenka Bulatovića i Miloša Bogunovića.

Za mesto u timu konkurisaće oporavljeni Ljubo Nenadić i Admir Kecap.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zanimljiva epizoda premijerligaškog Survivora

Izvor: Mondo, 09.Mar.2013, 19:05

Šest timova koji se bore za opstanak igrala su međusobno ove subote i došlo je do tumbanja: KPR - Sanderlend 3:1, Reding - Aston Vila 1:2, Norič - Sautempton 0:0. Veliku nepravdu doživeo je Svonsi protiv VBA - 2:1...Kada se 19. maja budu svodili računi u Premijer ligi i bilo poznato ko će u Čempionšip,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.