Dijego od 60.000.000 evra, duša u nosu i brutalni režim treninga (FOTO+VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego od 60.000.000 evra, duša u nosu i brutalni režim treninga (FOTO+VIDEO)

Kosta ima poteškoća da izdrži ritam Atletikovih treninga

Dok je letnji prelazni rok bio u punom jeku, slučaj Dijega Koste ozbiljno je drmao temelje fudbalske pijace. Posle mnogo neizvesnosti i drame, Čelsi je prihvatio ponudu od preko 60.000.000 evra, a Kosta je stigao u Madrid na veliko oduševljenje navijača Atletika. 

Naravno, po sletanju na madridski aerodrom ponela se polemika - u kakvom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je stanju Brazilac sa španskim pasošem? Gledajući poslednje snimke sa treninga Atletika - Dijego Kosta je i te kako srećan što ima tri meseca da se pripremi za novi debi u dresu Jorgandžija.

Dok su se lomila koplja oko Kostine budućnosti, pljuštale su kritike na račun španskog reprezentativca zbog toga što je dozvolio da uđe u problem sa viškom kilograma. Čak 9.000 kilometara daleko od Londona u tom trenutku, Kosta nije bio poklonik ozbiljnog rada, iako je kraće vreme radio individualno.



To se najbolje može videti po snimcima na kojima se vidi Dijego Kosta pod, kako su španski mediji objasnili, brutalnim režimom treninga čuvenog profesiora Oskara Ortege.

Kosta u ovom trenutku ne može da izdrži tempo Atletikovih treninga, zbog čega radi individualno, ali i tu teško dolazi do daha posle niza vežbi koje mora da radi u visokom ritmu. Profesor Ortega je, inače, u fudbalskom svetu poznat kao nemilosrdni radnik, koji fudbalere driluje do te mere da od njih na kraju pravi mašine.

Ovih dana Kosta najviše radi na agilnosti i održavanju ravnoteže, ali i kontroli lopte.

Zasad Kosta ne liči na fudbalera iz TOP klase, ali do januara, kada Atletiku ističe suspenzija prijave novih igrača i kada će moći da zaigra opet, mogao bi da izgleda vrhunski.

Čekamo da vidimo konačne rezultate...



(FOTO: Printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.