Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 16:30

Di Frančesko našao posao posle dve godine i preuzeo novog člana Serije A

Fudbalski klub Frozinone saopštio je danas da je novi trener tog tima Euzebio di Frančesko, nekadašnji strateg Rome.
On je potpisao ugovor do 30. juna 2024. godine, sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu.
Ovaj 53-godišnji italijanski trener je bio bez posla od septembra 2021. godine kada je dobio otkaz u Veroni posle samo tri prvenstvene utakmice.
Ta smena je produžila lošu seriju Di Frančeska, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je pre Verone smenjen u Sampdoriji i u Kaljariju.
Pre pomentih timova je predvodio Peskaru, Leće i Sasuolo, sa kojim je 2016. godine eliminisao Crvenu zvezdu u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope.
Frozinone, šampion Serije B, igraće svoju treću sezonu u najjačoj italijanskoj ligi. Cilj Di Frančeska će biti da naredne sezone zadrži ovaj tim u Seriji A, što taj klub nije uspeo u prethodna dva

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.