Izvor: RTS, 12.Maj.2021, 18:56

"Deo istorije" za sve navijače, Ajaks istopio šampionski trofej

Fudbalski klub Ajaks istopio je šampionski trofej osvojen ove sezone i od njega napravio više od 42.000 zvezdica, koje će biti poklonjene svim navijačima sa godišnjim ulaznicama.
Ajaks je nedavno osvojio 35. titula šampiona Holandije, a slavni klub iz Amsterdama odlučio je da obraduje najvernije navijače na jedan nesvakidašnji način.

Klub je istopio šampionski trofej i od njega napravio više od 42.000 zvezdica, koje će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poklonjene navijačima koji su imali godišnje ulaznice.
Navijača nije bilo na tribinama ove sezone, ali je klub odlučio na ovaj način pokaže zahvalnost za podršku koju su primali tokom cele sezone, iako gledalaca nije bilo na tribinama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.