Dembele napušta Barselonu

Izvor: B92, 27.Jan.2022, 22:58

Dembele napušta Barselonu

Fudbalski klub Barselona ponovo je obavestio Usmana Dembelea da može da pronadje novi klub do kraja prelaznog roka, uprkos igračevoj želji da ostane u klubu.

Kako je preneo Skaj, predstavnici francuskog fudbalera Musa Sisoko i Marko Lihtštajner sastali su se sa trenerom Ćavijem i tehničkim direktorom Djordijem Krojfom i preneli im igračevu želju da ostane u klubu do isteka ugovora.

Dembele želi da potpiše novi ugovor, koji ističe na leto, ali ne pod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponudjenim uslovima, koji uključuju manju platu.

Barselona ne želi da menja uslove, tako da će, ukoliko ne želi da potpiše ponudjeni ugovor, pomoći Dembeleu da pronadje novi klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.