Delije proterale Orlove sa Marakane!?

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delije" proterale "Orlove" sa "Marakane"!?

U moru apsurda koji su prisutni u srpskom fudbalu pojavio se jedan koji pretenduje da zaseni mnoge druge a tiče se zabrane igranja nacionalnog tima na našem najvećem stadionu.

Srpski fudbal satkan je od nelogičnosti i apsurda pa tako ne treba da čude ni navodi dnevnog lista "Sport" koji je preneo da je fudbalskoj reprezentaciji Srbije zabranjeno da duel sa Portugalom odigra na stadionu "Rajko Mitić".

Reprezentacija je na startu kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropsko prvenstvo morala da igra na stadionu u Humskoj jer reflektori na stadionu Crvene zvezde nisu ispunjavali propise UEFA, a kada je taj problem rešen pojavio se novi.

Pomenuti izvor tvrdi da su navijači Crvene zvezde zabranili nacionalnom timu da Portugal ugosti na terenu stadiona "Rajko Mitić"!

Ma koliko ova vest delovala neverovatno, ne treba se preterano čuditi jer su navijači Crvene zvezde godinama unazad "u ratu" sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem zbog čega je verovatno i donesena ovakva odluka.

Podsetimo da je po nalogu "Delija" severna tribina stadiona u Ljutice Bogdana bila zaključana u finalima nacionalnog Kupa koja nije igrala Crvena zvezda ali se ovoga puta prešlo na "zatvaranje" celog stadiona.

Ukoliko se ova vest ispostavi kao tačna, onda ne treba ni da razmišljamo o uspesima nacionalnog tima koji pored svih problema koje ima treba da se bori protiv navijača ovog ili onog kluba.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srpska bruka stigla do Hrvatske! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015

Mediji u regionu nisu ostali imuni na dešavanja u srpskom fudbalu. Odluka "Delija" da zabrane reprezentaciji igranje na "Marakani" okarakterisana je kao "veliki skandal"...Javnost u Srbiji još uvek čeka da neko od predstavnika Fudbalskog saveza istupi i otkrije da li su tačni navodi da reprezentacija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.