Delije, moraćete da poranite, Zvezda sledeći prvenstveni meč igra u - podne!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'', moraćete da poranite, Zvezda sledeći prvenstveni meč igra u - podne!

Neuobičajeno, ali ima razloga...

Ovih dana reprezentativni fudbal je u prvom planu, tek narednog vikenda nastavlja se klupska sezona širom Evrope, ali danas se pojavila zanimljiva informacija u vezi termina odigravanja naredne Zvezdine prvenstvene utakmice.

U sledećem kolu Linglong Superlige, aktuelni šampion Srbije dočekuje ekipu Inđije na ''Marakani'', a kako se može videti na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, ta utakmica je zakazana za subotu 14. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << septembar u - 12 časova!

Matine termini prvenstvenih utakmica nisu ništa neobično na primer u Italiji ili Španiji, ali u Srbiji su do sada bili prava retkost.

Pretpostavlja se da je razlog za ovaj termin meča između Crvene zvezde i Inđije određen kako bi ekipa Vladana Milojevića imala nekoliko sati više za pripremu odlaska u Minhen, na meč protiv Bajerna u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Delije'' moraćete da poranite! EVO u kom terminu Zvezda igra sledeći meč!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019

Nesvakidašnji termin...Ovih dana reprezentativni fudbal je u prvom planu, tek narednog vikenda nastavlja se klupska sezona širom Evrope, ali danas se pojavila zanimljiva informacija u vezi termina odigravanja naredne Zvezdine prvenstvene utakmice...U sledećem kolu Linglong Superlige, aktuelni šampion...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.