Delić o odlaganju utakmice: Nemamo infrastrukturu, niko nije kriv

Izvor: Blic, 26.Feb.2013, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delić o odlaganju utakmice: Nemamo infrastrukturu, niko nije kriv

Komesar za takmičenje fudbalske Superlige Srbije Branislav Delić rekao je da niko nije kriv za odlaganje utakmice BSK-Partizan.

Utakmica 16. kola Super lige Srbije BSK-Partizan koja je trebalo da

počne u 13 sati, odložena je jer se teren stadiona u Borči, natopljen kišom, pretvorio u blato.

Delić je rekao da su sudije u Borči sve uradile po propisima: "izašli su na teren, proverili stanje i, u dogovoru s delegatom i kapitenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obe ekipe, odlučile da odlože utakmicu", rekao je Delić.

On je dodao da još nije odlučeno kada će se utakmica igrati.

"Pala je kiša, ko je kriv? Niko nije kriv. Nemamo mi infrastrukturu koja može da se prilagodi takvom stanju da ne smeta vreme, kiša...Ne možemo iz ove kože, tako je kako je...", rekao je Delić agenciji Beta.

Delić je istakao da se u Zajednici superligaša ne kaju zbog odluke da drugi deo domaćeg prvenstva počne februara, iako se ranijih godina dešavalo da se zbog lošeg vremena početak pomeri za mart.

"Ne kajemo se, zašto bismo se kajali!? Ne možemo mi da znamo kada će biti kakvo vreme. Jednostavno takva nam je infrastruktura da ne može to da podnese", rekao je Delić.

Povezane vesti: Trener BSK-a: Šta da se radi, lopta nije mogla ni da odskoči na delu terena Meč BSK - Partizan odložen zbog natopljenog terena Vermezović: Ne bežimo od uloge favorita u Borči Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Iz minuta u minut: BSK - Crvena zvezda 1:4, Partizan - Jagodina 4:0
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.