Del Boske: „Zlatnu loptu” zaslužio Mesi

Izvor: Politika, 15.Jul.2010, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Boske: „Zlatnu loptu” zaslužio Mesi

MADRID – Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske ocenio je da je trofej namenjen najboljem igraču Mundijala u Južnoj Africi umesto Urugvajcu Dijegu Forlanu trebalo dodeliti Argentincu Lionelu Mesiju, prenose španski mediji.

„Voleo bih da je 'Zlatna lopta' pripala nekom od španskih igrača, ali pošto se to nije dogodilo smatram da je trofej zaslužio Mesi”, naveo je Del Boske.

Prema mišljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << španskog stručnjaka, Argentinac je bio apsolutni favorit za osvajanje prestižnog priznanja.

„Svaka čast Forlanu, ali Meši je genijalac i moj favorit uvek i svugde”, poručio je selektor aktuelnog svetskog i evropskog šampiona.

Tanjug

objavljeno: 15/07/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.