Džerard: Ako osvojimo šest bodova…

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard: Ako osvojimo šest bodova…

Kapiten reprezentacije Engleske Stiven Džerard izjavio je da njegova ekipa mora da izvuče pouke iz poraza od Italije na početku Svetskog prvenstva u Brazilu, kako bi pobedila u preostale dve utakmice i nastavila takmičenje.
(FOTO: AP)
Engleska je u nedelju ujutro izgubila od Italije sa 1:2, u utakmici prvog kola Grupe D na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prvenstvu u Brazilu.
- Ključno je da vidimo šta smo radili dobro i gde smo grešili protiv Italije. Primili smo dva gola i to moramo da analiziramo. Oni su nam pravili probleme po levoj strani i time ćemo morati da se pozabavimo – rekao je Džerard, preneo je Skaj Sport.
Džerard je istakao da kao kapiten ima odgovornost da „podigne” ekipu posle početnog poraza.
- Pokušaću da ih podignem jer nas čeka utakmica protiv Urugvaja. Moramo što pre da se vratimo. Imamo još dve utakmice i ako osvojimo šest bodova, možemo da prođemo grupu – rekao je kapiten Liverpula.
Engleska će u četvrtak, 19. juna u Sao Paulu, igrati protiv Urugvaja, utakmicu drugog kola Grupe D. Urugvaj je u prvom meču izgubio od Kostarike sa 1:3.
- Bio sam šokiran tim rezultatom, očekivao sam pobedu Urugvaja. Oni imaju dobar napad, ali videli smo da nisu nepobedivi. Primaju golove i ako budemo napadali kao u meču protiv Italije, onda ćemo im stvoriti velike, velike probleme – rekao je on.
Džerardov saigrač iz Liverpula Luis Suares zbog povrede kolena nije igrao za Urugvaj protiv Kostarike.
Selektor Urugvaja Oskar Tabares ostavio ga je na klupi iz predostrožnosti, kako bi bio spreman za utakmicu sa Engleskom.
- Nismo se čuli, ali sada je nešto tih, pa očekujem da će igrati protiv nas – rekao je Džerard.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džerard: Izvući ćemo pouke iz poraza od Italije

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2014

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Stiven Džerard izjavio je danas da njegova ekipa mora da izvuče pouke iz poraza od Italije na početku Svetskog prvenstva u Brazilu, kako bi pobedila u preostale dve utakmice i nastavila takmičenje. ..Ništa nije izgubljeno: Stiven Džerard.. ..Engleska je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.