Dekijeva fotka sa Ronaldom setila Jovetu na...

Izvor: Mondo, 15.Jun.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekijeva fotka sa Ronaldom setila Jovetu na...

Pogledajte kako je crnogorski proslavljeni fudbaler komentarisao fotografiju na Instagramu koju je postavio Dejan Stanković.

A post shared by Dejan Stankovic (@deki5) on Jun 14, 2018 at 10:51am PDT

Stevan Jovetić, jedan od najboljih fudbalera koje je Crna Gora imala, odrastao je trenirajući fudbal u Mladosti iz Podgorice i Partizanu i prateći slavno doba Serije A.

Jedan od igrača koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je to doba obeležio je i čuveni Ronaldo Luis Nazario Da Lima, čije poteze i dalje živo pamti. Uostalom, kao i svi koji su imali šansu da ga gledaju.

Da osim toga što je odličan igrač ima i smisla za humor, Jovetić je pokazao i u četvrtak, kada je komentarisao sliku koju je Dejan Stanković okačio na svoj Instagram profil i na kojoj je u društvu čuvenog "Zube", svog nekašnjeg rivala.

Pročitajte Jovetićev komentar.

Foto: MONDO Jovetić komentar
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.