De la Penja u suzama završio karijeru

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De la Penja u suzama završio karijeru

Tridesetpetogodišnji Ivan de la Penja oprostio se u suzama od bogate fudbalske karijere opterećene povredama.

Fudbaler Espanjola je imao veoma emocionalan nastup na konferenciji za štampu i rekao je da su ga povrede naterale na prekid karijere.

"Nisam želeo kraj, hteo sam da igram još dugo. Moja glava je tražila još, ali telo nije moglo da izdrži", rekao je De la Penja koji se u poslednje dve godine oporavljao od brojnih problema sa kojima se suočavao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Zaista sam uživao, fudbal mi je pružio sve. Voleo bih da su poslednje godine protekle drugačije, ali sam sazreo i kao igrač i kao osoba. Ne vidim sebe kao trenera, međutim, voleo bih da ostanem u svetu fudbala", rekao je De la Penja.

De la Penja je u karijeri pored Espanjola, nosio dres Barselone, Lacija i Olimpika iz Marseja. Za reprezentaciju Španije upisao je pet nastupa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.