De La Fuente ostaje selektor fudbalske reprezentacije Španije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 19:18

De La Fuente ostaje selektor fudbalske reprezentacije Španije

Aktivirana klasuzula o produženju ugovora do 2026.

Selektor reprezentacije Španije Luis de la Fuente produžio je ugovor do kraja Svetskog prvenstva 2026. godine, saopštio je danas Fudbalski savez Španije (RFEF). U saopštenju RFEF se navodi da je u ugovoru aktivirana klauzula o produženju saradnje sa De la Fuenteom do kraja SP, koje će 2026. godine biti održano u SAD, Kanadi i Meksiku.

RFEF ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ova odluka doneta kako bi reprezentacija Španija obezbedila stabilnost uoči predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Španija će na EP u Nemačkoj igrati u grupi B sa selekcijama Italije, Hrvatske i Albanije.

De la Fuente (62) je selekciju Španije preuzeo 2022. godine po završetku SP u Kataru. On je sa Španijom prošle godine osvojio Ligu nacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.