Danijel Staridž potpisao za Liverpul

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Staridž potpisao za Liverpul

Fudbalski klub Liverpul saopštio je danas da je angažovao do skorašnjeg napadača Čelsija Danijela Staridža u transferu vednom 12 miliona funti.

Preselio sa "Stamforda" na "Enfild" - Danijel Staridž

 

Liverpul je tako postao prvi klub iz engleske Premijer lige koji je u januarskom prelaznom roku ozvaničio igračko pojačanje.

 

Staridž je po dolasku u Liverpul rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je srećan razvojem događaja, kao i da se nada da će dugo ostati u tom premijerligaškom klubu.

 

"Čast mi je što ću biti deo Liverpula. Trener Brendan Rodžers rekao mi je da me vidi na duge staze u klubu, a tako i ja vidim sebe. Želim da što duže budem na 'Enfild Roudu'. Ovo je za mene jedan od najvećih klubova sveta, koji ima neverovatne navijače i igrače", rekao je Staridž na promociji u Liverpulu.

 

Liverpul večeras dočekuje Sanderlend u 21. kolu Premijer lige, a u nacionalnom šampionatu trenutno zauzima 10. mesto sa 28 bodova.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPUSTIO ČELSI: Staridž potpisao za Liverpul

Izvor: Kurir, 02.Jan.2013

LIVERPUL - Fudbalski klub Liverpul saopštio je danas da je angažovao doskorašnjeg napadača Čelsija Danijela Staridža za 12 miliona funti...Liverpul je tako postao prvi klub iz engleske Premijer lige koji je u januarskom prelaznom roku ozvaničio pojačanje...Staridž je po dolasku u Liverpul rekao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.